- Thank you received: 0
MIT campus
No nem baj. Ha elmegy, elmegy. A fontos cél, hogy ne legyen a balhé közelében. A háttérzaj elpucolását pedig így nincs értelme [i:1xr0gvn2]nem hivatalos úton[/i:1xr0gvn2] csinálni. Ha ugyanis ? szedi le a háttérzajt az ? nyomai biztos ott lettek volna, így senki sem tudta volna meg, hogy [i:1xr0gvn2]? küldött oda valamit. [/i:1xr0gvn2]Így viszont marad a hivatalos megoldás. Ha [i:1xr0gvn2]ebb?l[/i:1xr0gvn2] vagy másik ügyb?l baja van, én megtettem ami ahhoz, kell, hogy kíméljem.
Felhívom a törvényszéki cicánkat...
- Holnap mindenképpen kellenél egy interjúhoz. Mindenképpen szóba fog jönni [i:1xr0gvn2]Macska[/i:1xr0gvn2]. És azt szeretném, ha az én kedvenc törvényszéki cicám itt lenne velem, mert szerintem te sokkal többet tudsz elmondani az ügyr?l. - Vezetem el? a kérdést
- Ez parancs? Mert tudod, hogy borzasztóan utálom megosztani a titkaimat. És remélem nem Gina valamelyik unalmas t?zsdei lapjába kell interjú... És különben is kapcsold be a telefonodra rakott kémiai analízert, mert [i:1xr0gvn2]szeretném érezni az illatokat ... Megvan. Hal? Friss? De gondolom nem nekem szántad. És gondolom köze lehet ahhoz az abaszin cicához akinek utána néztél. Hmm. Érdekesek a parfümök. Nem éppen barátságos. Nem éppen barátságos, háttérzajt kelt. És ahogy sejtem keleti. Bakaneko? [/i:1xr0gvn2]Ó anyám, miért kell neked egy [i:1xr0gvn2]toxikus[/i:1xr0gvn2] sámánnal kezdeni. Ráadásul a SWATosok és tüzérségi fedezet nélkül? - Jön a kérdés áradat a szükségszer? megjegyzés után
- Nem kell ideküldeni a SWATot, már elment.
- Valami direkt mágusok ellen tervezett egységet? Oké, oké sejtem. Arról a borzalmas interjúról akarsz beszélni. Ez [i:1xr0gvn2]mindenképpen parancs? Mindenképpen, mindenképpen?[/i:1xr0gvn2]
- Még egyszer sem mondtam, hogy parancs. Kérés. De [i:1xr0gvn2]fontos kérés.[/i:1xr0gvn2]
- Ó mamám... Ez még rosszabb, mintha parancs lenne. Mir?l lenne szó?
- Egy macskasámán, egy szennylapnál. Megírta volna, hogy az általa irányított szellem besugárzott pár blokkot. A pánikkelt? írásai háttérzajt keltettek. Wandánál lesz az ügyben egy kis exkluzív interjú. Meg ugye az általa korábban megírt mágikus sorozatgyilkosság. Meg még pár apróság.
- Bakaneko... És egy szennylap.[i:1xr0gvn2] Tudod, hogy nem szeretem a szennylapokat.[/i:1xr0gvn2] Sem. Semmilyen újságírót nem szeretek, mert a ki akarják fürkészni az összes titkaimat. De jó... neked fontos Macska. Neked fontos az interjú. Nekem meg te vagy fontos. De ne mondd meg senkinek aki esetleg nem látta, hogy szóba álltam egy újságíróval. Azt a halat meg nehogy elvigye a Bakaneko. ÉN kérem. De most dolgoznom kell, szia.
Miután vele beszéltem, gondolkodom, hogy jelentést kérjek, beszéljek meg egy találkozót Gina-val, de úgy döntök el?bb jobb felhívni Severin-t. Gina meg úgyis jobban szereti a szöveges üzenetet. Szóval valami vacsorát ki lehet nézni.
- Szia Severin. Sajnos Azumi irányította a szellemet. Elismerte. De ett?l még meglep?, hogy az Inside View alkalmazottjaként kelti a háttérzajt. És furcsa volt az állattámadás is a környékén. S ne feledd a macska azért nyalogatja magát, hogy eltüntesse, elfedje a nyomait. Ha beavatott akkor maszkolni is tudja magát, és valamennyire tudatosan formálja a háttérzajt, így akár beavatott is lehet. Nem tudom, mit akar tenni, hova akar menni. Ha viszont azt akarod, hogy ne a háznál legyen a balhé... akkor jobb az, ha te lépsz az Azumi ügyben megel?zve a hatósági lépést. Azt fogom mondani, hogy mivel az egyetem szellemekkel kapcsolatos kutatását is érinti, így az egyetemi autonómia miatt a taumaturgia tanszék fegyelmi döntése kell, hogy az els? legyen más eljárás kapcsán. Te jársz el így vele kapcsolatban, és ha veszélyesnek ítéled... Tudod a lehet?ségeid. De gondolom nem szívesen bíznád egy kicsit problémás jellem? kíváncsi macskára a titkokat, hogy milyen könyvet szereztél meg, milyen is a házad, miért olyan. Mert túl független ahhoz, hogy titkot tudjon tartani. És nem hiszem, hogy a bagzás után egy "kandúr" megváltoztatná a jellemét, így nem mernék-e kérdésben Otto-ra sem építeni. - Számolok be a történtekr?l.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- Magam részér?l, kishal, akit akár futni is hagyhatnék, ha nem lenne ennek rossz híre. Az egyetemi autonómia és egy ejnyebejnye megvédheti. Még akkor is, ha nem akarja. Én nem tudok aurát olvasni, így korlátozottak az információim. De azt tudom, ha bajba keverheti a családod [i:1d4dsppj]Te akarsz róla el?ször tudni[/i:1d4dsppj], és minden id? amit ezzel nyerhetünk a számodra érték. Ezért szóltam. Amit tudsz rendezz el, addig [i:1d4dsppj]ülhetsz a döntésen.[/i:1d4dsppj] És gondold végig, mi a jobb. Kirúgni, és félni mit csinál Otto lázadásból, vagy valamilyen szinten a világ leghíresebb Punk Professzora más módon is kezelheti a helyzetet. Itt a [i:1d4dsppj]Te[/i:1d4dsppj] érdekeid vannak el?térben. De a helyedben megkérdezném Otto-t is. Ugyanis lehet, hogy most Azumi is hülye, és [i:1d4dsppj]potenciálisan[/i:1d4dsppj] veszélyes, kiderítheted, hogy nem ennyire veszélyes, s talán több havertól hozott rossz ötlett?l, balhétól tartja távol akaratán kívül is, mint amennyibe bele viszi.
Ez után:
Ez esetben amit megtudtam azok az infok szépen belekerülnek az aktába, a professzor visszajelzésével együtt, de jelezve, hogy az ügy számos részében az els?dleges felel?sség a szerkeszt?ségé (mit hoztak le, hogy lett háttérzaj) és hogy a besugárzás helyén is azonnal ott volt az Inside View (megsértve a repülési tilalmat), s a "valószín?tlenül gyors érkezésük" és a bizonyított (minimum 1 riporteren keresztül) való érintettségük alapján itt is érintett a szerkeszt?ség.
Közben gyorsan keresek bármilyen kapcsolatot a gatyátlan kalóz és a szerkeszt?ség között. Ha van, akkor azt is jelzem. Ehhez elég akár egy kávéra meghívott szerkeszt?, vagy bármi. S bizony Azumi-n keresztül Derezz is oda kerül az "Inside View aktához".
A gyanúsítottak kapcsán igyekszem azokat prioritási sorrendben feltüntetni. Azumi inkább a vége felé van a listának, jelezve, hogy potenciális lehet?ség vádalkura, s érdemes lehet megfigyelni hogy szándékos vagy sem amit elkövetett. Így vele lehet finomabban bánni. Elején ott a f?szerkeszt?, a felel?s szerkeszt?k, a helyetteseik, ismert tulajdonosi kör, stb.
És szépen bekerül az akta a helyére, persze nem sürg?sséggel. Úgy, hogy azért Azumi a lehet? legkevesebbet szívjon vele.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Az Otto kérdésben meg gyorsan meg tudom oldani a helyzetet. Egyszer?en föloszlatom a házat és inkább atyai, mint professzori szóval. Onnantól viszont akit nem engedek be, az nem léphet be büntetlenül."
-"Az állattámadás ügyében egyébként nem tudom ki a tettes, azt ugyanis még a lapok se hozták le, pedig az Inside Viewnek le kellett volna. Pont ezért olvasom minden nap, hátha találok valamit, amit kicsit el?bb látok meg, mint azok az átkozott Wilbeforce-ok. Igazából azt sem tudom, miben lehetett érdeke annak a lánynak kinyíratni azt a zsarut..." mondja pár perccel kés?bb, miután elgondolkodott egy kicsit a dolgon. "Mindenesetre nem tetszik nekem az egész... Ha ebb?l hírverés lesz, punk vagy nem punk, rajtam fog csattanni az ostor, vagy ha nem rajtam akkor Otton. ? van vele. Viszont a másik oldalról ott van ez a gyilkosság, ami ha tényleg ? volt, akkor megint csak azt mutatja, hogy vagy toxikus vagy abba az irányba indult el. Szóval még mindig rajtad áll."
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
M.A.G.U.S a fórumon
-
Gorviki rémmesék
- Aquinovic Birtok ("őrjárat")
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?